Lepa Brena je otkrila da boluje od teške bolesti: Životna tuga pjevačica, a fanovi shrvani

0
69

Popularna pjevačica i velika zvijezda bivše Jugoslavije je rekla da je ona bolesna, te da se već duži niz godina ona bori sa trombozom, a što se smatra opasnom bolešću krvnih sudova. Pored toga što ona vodi dosta brige o sebi i svome zdravlju, te kondiciji, a naravno i ide redovno na zdravstvene preglede, Lepa Brena se borila dva puta sa trombozom.

Pjevačica je odradila kompletnu analizu, te ih je poslala za Ameriku i onda je rekla da su doktori pored njenih analiza došli do zaključka da je od previše napora dobila trombozu poslije svih pretraga koje je izvršila u Beogradu i Majamiju. Ona se zaista trudila kako bi izdržala taj napor, a morate i svi shvatiti da nije isto izdržati sve te poteškoće sa 45, ili sa 25 godina, a možete tek zamisliti kako je to u šestoj deceniji života.

Poslije svih tih problema koji su je zadesili je ona odlučila manje raditi, te ona pije mnogo lijekova za razblaživanje krvi i svaki dan to mora konzumirati bez ikakvih izuzetaka. Ljudi konzumiraju lijekove za srce, ili kosti, dok ona pije tu vrstu lijekova kako se njena krv ne bi zgrušala jer u suprotnom može da bude zaista opasno, kako su je i doktori savjetovali.

Lepa Brena je otkrila da ona na svijet ne gleda pesimistično, te joj za sada nije potrebna nikakva pomoć psihijatra. Ona zna sama da je narod bivše Jugoslavije proživio svega i svašta, te je ona tako prošla sve i smatra se jednom veoma menatlno jakom ženom koja može da pronađe rješenje za svoje problem.