LEPA BRENA JE JEDNOG MUŠKARCA MNOGO VOLJELA PRIJE BOBE:Htjela je i da se uda za njega, ali morali su da raskinu- POZNAT je i svi ga znamo! (FOTO)

0

Regionalna zvijezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Živojinović proslavili su 29 godina skladnog braka iz kog imaju dvojicu sinova Stefana i Viktora. Međutim manje se zna da je ona prije Bobe bila zaljubljena u jednog DJ-a iz Zrenjanina i da su se u tom gradu mnogi nadali da će ona postain njihova snajka, jer je navodno ta veza bila veoma ozbiljna. Momak u kojeg je bila zaljubljena se zvao Mirko Krilić

Mirko je bio urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. !Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je svojevremno govorio o svojoj ljubavi sa Brenom: “Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja djevojka i da smo se voljeli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo”, mogu reći da je sve to mašta i nečije lijepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.”

Zatim je opisao i kako su se njih dvoje upoznali: “Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo prije nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pjevačica pjevala u hotelu Vojvodina. Svidjeli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pjevala u dva maha po nekoliko mjeseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.”

Krlić je obavljao ui dužnost narodnog poslanika od 2012. do 2016. godine, a danas je oženjen i ima četiri kćerke.