Lečić je i prije tukao žene- ISPLIVALI ŠOK DETALJI NJEGOVE IZJAVE- SVE JE PRIZNAO (FOTO)

0

Otkako je glumica Danijela Štajnfeld optužila glumca Branislava Lečića za silovanje, javnost u Srbiji ne miruje. Na sve načine se pokušava naći što više prljavštine i o jednom i o drugome, pa se tako došlo do jednog starijeg intervjua Branislava Lečića u kojem je on na pitanje novinara dali je ikada udario ženu rekao:

“Na žalost, dva puta. Prvi put u pubertetu, jer me je djevojka slagala, a to organski ne podnosim. Ponovilo se i prije izvjesnog vremena, ali to je stvarno bivša priča koju sebi više nikad ne bih dozvolio”– Poslije toga se nadovazeo o svojoj porodičnoj drami koju je tada preživljavao, jer ga je supruga prevarila i prozvala kao muškarca, a na tu temu je tada Lečić rekao sljedeće:

“To je tačno. Ali što se lijepo kaže, kako možeš biti jak ako ne priznaš svoju slabost? Kako možeš biti pobjednik, ako nisi sposoban da konstatuješ poraz? A život je čudo, ima stalno nove tokove. Kao i u prirodi: smjenjuju se noć i dan, plima i oseka, toplo i hladno. Ako se zadržiš u porazu, gotov si: ali ako ti je on stimulans, pokretačka sila za novu pobjedu, onda si na konju. Dovoljno sam muško da sve to izdržim! Ne strahujem za svoju muževnost. Siguran sam u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće, iako me je voljena žena, kraljica mog života, koja mi je podarila trinaest godina sreće i dvoje veličanstvene djece, izdala. To je mnogo dublje od prevare. Ona je iznevjerila naš zajednički projekat koji se zove porodica”