Da li vam je ovaj prst duži od palca? ODMAH PROVERITE, NIJE SLUČAJNO…EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA!

0

 

U narodu postoje mišljenja da dužina nožni prstiju može da otkrije neke stvari o vama. Potrebno je da obratite pažnju na dužinu prstiju. Ako je vaš palac veći u odnosu na ostale prste to može značiti da ste veoma vesela osoba, prijatna i kretivna osoba. Drugi vole da budu u vašem društvu.

Ukoliko vam je drugi prst veći u odnosu na ostale, to može da znači da imate sposobnosti vođe. Vi ste dominantni i drugi vole da slušaju vaše savjete, snalažljivi ste i odgovorni, ambiciozni ste i uporni u tome da ostvarite svoje ciljeve koje ste sebi zacrtali.

Međutim, ako vam je srednji prst veći u odnosu na ostale, to može značiti da ste snalažljivi osoba i da uvek težite da ispunite svoje odgovornosti najbolje što možete. Sigurno nekada težite savršenstvu, a to ne biste trebali da radite jer ništa nije savršeno, ali je posebno zbog ona što jeste. Ako vam je četvrti prst veći u odnosu na ostale, može značiti da ste jako osećajna osoba, volite pomagati drugima i privrženi ste porodici. Također, ako vam je mali prst dug, nego što je u većini slučajeva, može značiti da ste avanturista, onda niste baš odgovorni i često ste nezreli.