LAGALI SU NAS! Isplivao NOVI SNIMAK Đokovićevog kobnog poteza i navijači TEK SAD KIPTE OD BESA ZBOG ISTORIJSKE NEPRAVDE!

0

Navijači Novaka Đokovića ne mogu da se pomire sa činjenicom da je najboilji teniser na planeti diskvalifikovan sa US Opena. Smatraju kako je odluka čelnih ljudi turnira u najmanju ruku degutantna, nepravedna i da Srbin jednostavno nema tretman koji zaslužuje. Podjsetimo, Novak je izbačen sa turnira jer je na meču osmine finala u finišu prvog setaq slučajno lopticom udario linijskoh sudiju. Iako je bilo sasvim jasno kako Novak nije imao namjeru da porvijedi nikoga, poslije kraće rasprave je donesena odluka o diskvalifikaciji sa turnira.

Glavni sudija Soren Frimel je rekao kako je diskvalifikacija bila neizbježna, jer je odluka zasnovana na “činjenici da je Novak udario lopticu u bijesu”. Oni smatraju kako je Novak, svojim neodgovornim ponašanjem. u afektu, na opasan način reketom udario lopticu. Navijači trenutno najboljeg tanisera na svijetu su objavili snimak koji dokazuje kako to nije istina. Srbin jeste pogodio sudiju, ali kada se snimka pregledala, svima je bilo jasno kako je odluka bila rigorozna. Ostatak pročitajte ovdje.