KUPILA SAM SAKO U ”SECOND HAND” RADNJI: KADA SAM GA DONIJELA KUĆI NAŠLA SAM PORUKU U DŽEPU- SLEDILA MI SE KRV U ŽILAMA KADA SAM JE PROČITALA (FOTO)

0

 

Jedna jako zanimljiva tema, kada je u pitanju kupovina u seknd hend radnjama. Naime, na našim prostorima ih ima jako puno i mnogo svijeta se tamo oblači, jer se mogu naći poprilično dobre stvari od starih vlasnika koje su maltene nove, a po prilično dobroj cijeni. Nekada se također može desiti da se pronađe u džepovima nešto od prošlog vlasnika, što je i naša današnja tema. Obično su to neke stavri koje se zaborave izvaditi iz džepa, kao maramica, račun i slično.

 

Naime, jedna žena iz Engleske iz Birmingema je u jednoj takvoj prodavncii pronašla odličan crveni ženski komplet za samo 9,5 funti i odlučila da ga kupi. Kada je stigla kući odlučila je da ga opere i po navici je rpovjerila džepove, pa je pronašla neki papirić. Na njemu je pisalo “Želim da te u ovome sahraniti”. Ona se toliko prestravila da je cijeli kompelt smotala i bacila u kantu za smeće.