Kupila prsten na buvljaku za 12 eura- Kada ga je odnijela zlataru, ZAMALO JOJ SE NOGE NISU ODUZELE KADA JE SAZNALA NEKE STVARI O TOM PRSTENU (FOTO)

0

Buvlja pijaca je mjesto koje vole da obilaze mnogi ljudi, a veoma često vam atmosfera na buvljaku zna i popraviti vaše raspoloženje, te se tu mogu pazariti neke veoma kvalitetne stvari po veoma jeftinim cijenama. Ipak, ovo što se desilo ovoj ženi iz Velike Britanije se ne dešava svaki dan, i ovu vijest su objavili mnogi mediji u svijetu. Njeno ime je Debra Godard, ima 55 godina i na buvljaku je bila kupila jedan prsten koji joj se jako dopao, te ga je platila 12 eura.

Posebno joj se svidio svjetlucavi kamen na prstenu za kojeg je mislila da je od stakla, ali se kasnije ispostavilo da se tu radi o pravom dijamantu koji vrijedi malo manje od milion eura. Kako je i sama priznala, ona je taj prsten nakon kupovine bila ostavila u jednu ladicu, te je bila i zaboravila na njega, ali je nakon nekog vremena, kada je zapala u finansijsku krizu, odlučila da proda neke svoje dragocjenosti, pa je našla i taj prsten kojeg je odnijela zlataru na procjenu

Nadala se da bi možda mogla da dobije par stotina eura, ali i ona i draguljar su ostali u šoku kada su shvatili da je kamen u prstenu itekako vrijedan. Prsten je na kraju prodat na jednoj aukciji, a Debra je na ruke dobila oko 900 hiljada eura.