Kuma joj bila najmoćnija žena u Srbiji, venčanica kao iz sna, ali i iskustvo koje NIKADA ne bi ponovila: Fotografije sa venčanja Leontine Vukomanović se pojavile u javnosti! (FOTO)

0

Leontina Vukmanović koja je inače tekstopisac mnogih hitova, nekada je važila za jednu od najljepših žena u Srbiji. nju su povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, a ponajviše sa Željkom Joksimovićem mada su oni uvijek negirali taj odnos i govorili da su prijtelji.

Ona se udala za Filipa Pata sa kojim je dobila i kćerku, a za kumu na svom vjenčanju je tada odabrala svoju dugogodišnju prijateljicu Milicu Mitrović, suprugu Željka Mitrovića. Svi su mislili da će njen brak sa Filipom potrajati, ali nažalost nije tako bilo.

Nekoliko godina kasnije Leontina i Filip su se razveli, a Leontina danas živi sa svojom kćerkom, dok se Filip drugi put oženio i u tom braku dobio još jednu kćerku. Sa kćerkom iz prvog braka ima jako dobar odnos. Leontina je za novinare izjavila da se ne bi više udavala jer se ni orvi put nije mogla obavezati do kraja života za svog partnera.