KUĆA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PODSJETIT ĆE VAS NA DJETINJSTVO: Pjevačica napravila praznični RAJ za oči, evo šta je stavila ispod JELKE

0

Pjevačica Snežana Đurišić je na Instagram profilu pokazala kako je okitila svoj dom za predstojeće praznike. Naime , pjevačica je objavila dio atmosfere iz svog doma, a mnoge je oduševila velika jelka ukrašena kao u bajci. Snežana je izabrala zlatne i srebrne ukrase, stavila lampice, a ispod jelke nalaze se paketići.

 

Mnogi su komentarisali kako je pjevačica u svom domu napravila pravu prazničnuidilu. Pjevačica trenutno uživa u ljubavi sa Vanjom Miloševićem, a sama je otkrila zbog čega je privilegovana jer joj se ljubav desila u zrelijim godinama. “Kod mladih je sad problem nedostatak komunikacije i zato sam ja privilegovana što sam u svojim godinama doživjela da mi se neko tako šmekerski i džentlemsnki udvara i da mi se opet desi ljubav, što ni malo nije česta pojava”, rekla je pjevačica u emisiji “Magazin In”.

Snežana Đurišić nedavno je dobila i je još jedno priznanje u nizu. Pjevačica je proglašena za nacionalnog estradnog umjetnika Srbije u 2020. godini.