KSENIJA SE NIJE ŠIŠALA OD 2006. GODINE, KAD JOJ VIDITE KOSU PAST ĆETE U TRANS: Sve žene joj zavise, a MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE! (FOTO)

0

Ksenija Lanenco (30) iz Moldavije, postala je popularna u čitavom svijetu po svojoj dugoj kosi i ženstvenoj figuri. ova djevojka svoju dugu kosu nije šišala od 2006. godine. Moldavska Zlatokosa kaže da vodi svakodnevnu brigu o svojoj kosi, da na nju pažljivo stavlja maske koje jačaju vlasište i strukturu kose. Kosu nikada ne suši fenom, nego na prirodan način. Prethodnih 14 godina, Ksenija je svoju kosu šišala samo toliko da bi održala savršenu strukturu kose.

Ona tvrdi kako joj nikada nije bio cilj da svoju kosu njeguje do koljena, samo je htjela da naučikako da joj vlas bude svilenkasta i dugačka, ali je vremenom njena kosa rasla i preko struka. S vremenom je postala izuzetno popularna zbog svoje duge kose, a muškarci širom svijeta joj svakodnevno šalju poruke u kojima pohvaljuju njen izgled. Kako vi komentarišete ovako neobično dugu kosu? Da li sebe možete da zamislite sa ovako dugom kosom ?