Krstinja objavila sliku: Svi u šoku kad su videli kako ona izgleda, PRIČALI SU DA JE SMRŠALA, ALI OVAKO NEŠTO NIJE NIKO OČEKIVAO…(FOTO)

0

Svima poznata učesnica Zvezda Granda Krstinja Todorović je svima postala prepoznatljiva po tome što je u jako kratkom vremenskom periodu ostla bez velikog broja kilogrma, nego po tome što je imala glas prelep.

Kada je u pitanju njen talenat, njega niko ne može da ospori, ali reči Jelene Karleuše su je jako podstakle da se pored svog glasa pozabavi svojim izgledom. Tako je ona uspela za više od godinu dana da izgubi 90 kilograma, kako prenose mediji, i sada izgleda potpuno drugačije. Pre nekoliko dana je objavila sliku koja je oduševila celu regiju kako su rekli svi znaju da je smršala, jer su mediji pisali stalno o tome, ali da je došlo do ovolike promene, niko nije mogao ni da pomisli. Kako smo saznali ona je operisala želudac i na taj način je izgubila višak kilograma, koji je godinama noosila u takmičenju. Koje je vaše mišljenje o ovoj takmičarki Zvezda Granda?