Krila ljubavnika 10 godina na tavanu! Muž NIŠTA nije primjetio, a onda je otišla i korak dalje (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Krila ljubavnika 10 godina na tavanu! Muž NIŠTA nije primjetio, a onda je otišla i korak dalje (VIDEO)

Život Walburge “Dolly” Estereich idealan je za prijenos na filmsko platno. Početak njene priče je klasični klišej, ali tada se sve pretvara u zanimljivu dramu. Dolly je živjela s Fredom Estereichom početkom prošlog stoljeća. Bili su idealni suprug i supruga, on je bio biznismen iz Milwaukeeja, ona je bila domaćica. Oboje u ranim tridesetima. Međutim, nakon jedne svađe, sve se promijenilo. Dolly se osjećala zapostavljeno i iznevjerenom. U tom trenutku Fred joj je poslao kući mladog i zgodnog Otta Sanhuberu (20), koji je došao kući u trenutku kada je Dolly bila sama.

Sasvim slučajno, pozdravila ga je u spavaćici jer nije ni znala kad dolazi. Za nekoliko minuta među njima je izbila strast i oni su se potajno počeli viđati. Ili kod kuće ili u hotelu. Kada su komšije primijetile Otta, Dolly je morala nešto učiniti. Prvo je rekla da je to njen polubrat, a onda mu je predložila da dođe i živi u kući na tavanu. Fred ništa nije primjetio. Niti se on popenjao na tavan, niti je čuo bilo kakvu buku. Otto je živio iznad njih punih šest godina, imajući redovne seksualne odnose sa Dolly. Međutim, nakon šest godina nevjere, Dolly je saznala da se sa suprugom seli u Los Angeles.

I tu je isto tako pronašla rješenje. Odabrala je kuću sa tavanom, tako da je Otto živio s njima još četiri godine. Nakon jedne svađe između supružnika, Otto više nije mogao da izdrži, pa je pojurio s tavana i sa dva hica iz pištolja ubio Freda. Dolly je policiji rekla da je provalnik. Nisu imali dokaza, pa su je oslobodili. Ostala je sama. Otto joj više nije bio zanimljiv. Nije morala da to krije. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement