Za pojedince koji preferiraju jednostavan pristup planiranju obroka, ova dijeta nudi izuzetno nekompliciranu strategiju. U trajanju od 10 do 14 dana, omogućuje sudionicima da izgube od 1 do 7 kilograma. Nakon početnog ciklusa potrebna je pauza od najmanje 7 dana.

Temelj ove dijete čine salata od krastavaca i osvježavajući smoothie, a u oba se bez ograničenja može uživati ​​kad god se pojave napadi gladi. Salata je prepuna esencijalnih vitamina i minerala, što osigurava da nećete morati brinuti o nedostatku hranjivih tvari dok slijedite ovaj režim.

Tijekom dana konzumiraju se razne druge namirnice koje zauzimaju cijeli ekran.Za doručak možete pojesti dva kuhana jaja ili 150 g tune bez ulja ili 150 g bijelog mesa na žaru.

Za svoj podnevni obrok možete birati između dva izdašna kuhana krumpira (koji se mogu kuhati, kuhati na pari ili peći u pećnici) ili tri kriške kruha od cjelovitih žitarica.

Za večeru se preporuča obilna porcija svježeg voća, težine oko 300 grama. Opcija zdravog međuobroka bila bi konzumacija 200 grama svježeg voća. U kategoriju tekućina spadaju obična voda, čaj i kava. No, gazirana pića, alkohol i slatkiši su strogo zabranjeni.

Dopušteno vam je uživati ​​u neograničenim porcijama salate od krastavaca ili shakea od krastavaca uz svaki obrok i kao međuobrok tijekom dana. Izbor jela dostupnih za vaš blagovaonski užitak možete pronaći na našem jelovniku.

  • Za doručak uživajte u hranjivoj kombinaciji dva tvrdo kuhana jaja i osvježavajuće zdjelice salate od krastavaca. Za podnevni međuobrok možete uživati ​​ili s 5 šljiva ili s većom jabukom ili breskvom ili bilo kojim drugim sezonskim voćem do 200 grama. Za ručak uzmite porciju prepečenog integralnog kruha uz osvježavajuću zdjelu salate od krastavaca.Jedna od dostupnih opcija međuobroka je osvježavajući shake od krastavaca. Za večeru možete uživati ​​u izdašnoj porciji željenog voća, težine do 300 grama.Naučite jednostavne korake za pripremu osvježavajuće salate od krastavaca i shakea.

Za pripremu salate trebat će vam sljedeći popis sastojaka: Za pripremu vam je potrebno 400 grama krastavaca, 2 decilitra kiselog mlijeka ili jogurta, sol, a po želji i mladi češnjak.

  • Započnite narezivanjem krastavaca na sitne kolutiće. Pospite malo soli na kolutove i nježno ih promiješajte kako biste osigurali ravnomjernu raspodjelu soli. Zatim krastavce preliti kiselim mlijekom ili jogurtom i sve pažljivo promiješati. Za dodatnu aromu možete ubaciti sitno nasjeckani mladi luk. Poslužite odmah za optimalan užitak.
Preporučujemo