Kraljica pokazala koliko voli Kate, a koliko ne može podnijeti Megan – Britanci dobili svoj dokaz

0
113

Poznata britanska kraljica Elizabeta II je već službeno odobrila brak od svoga unuka Harija i njegove izabranice, američke glumice Megan Markl, kako je to zvanično objavljeno od britanskih medija.

To je glasilo tako da je ona lično rekla da objavlje pristanak za sklapanje braka između njenog previše dragog unuka prica i Megan Markl, bile su sve to riječi kraljice na sastanku od krunskog vijeća, te njenog savjetničkog tijela, koje je prema transkripti objavila palača Buchkingahamska.

Ukoliko mislite da je to bilo dovoljno Britancima, onda se dobro varate, a sve iz tih riječi su oni uspjeli da zaključe kako je Kraljici omiljena Kate i da ju više voli nego Megan, a sada se pitaju kako.

Pronađeno je i jedno pismo koje je ona napisala za Kate, gdje je ona nju napisala da je vjerna i voljena, a sve što je napisala za Megan Markl je bilo njeno puno ime, bez ikakvih lijepih nadimaka.

Nakon toga je objavljeno kako ta pisma nisu usporediva, potšo je ovo što je nastalo neposredno pred vjenčanje, a kako se nalazi u pismu pristanka, kraljica je i nju samo nazvala punim imenom, a onda je moguće da bi Megan uskoro moglo da očekuje mnogo emotivnije pismo od tadašnjeg.

Kako nalaže britanski zakon, Kraljicina dužnost je takva da ona mora predati pristanak kako bi se brak sklopio od prvih šest osoba koje se nalaze u nasljednoj liniji za prijestolje, a Hari je pet u tome redu, koji se nalazi poslije svoga oca, brata, djece od svoga brata i Šarlote, nakon što Kate bude rodila treće dijete, onda će se Hari spustiti na šesto mjesto.