KORONA SADA NAPADA MLADE LJUDE, jedna stvar je posebno zabrinjavajuća – Sprema nam se najgori period, ovako nešto niko NIJE OČEKIVAO!

0

Da budemo iskreni kada se virus početkom godine pojavio u Kini, nismo bili puno zabrinuti i mislili smo da je to još jedan virus koji neće doći do nas. Međutim, kada je virus došao u Italiju vidjeli smo da je đavo odnio šalu i da je jako blizu nas.
Kada je stigao do nas onda smo se suočili sa mjerama zabrane kreatanja i tada smo živjeli u panici i u strahu, a nadležni su upozoravali da su najugroženija kategorija starije stanovništvo, a naročito oni koji imaju hronične probleme.

Međutim, prividnim povlačenejm virusa došlo je do popuštanja mjera, ali ubrzo zbog nediscipline građana došlo je do naglog povećqanja broja zaraženih, ali u ovomo slučaju virus je počeo napadati i mlađu populaciju, mešu kojima su oni koji imaju od 20 do 40 godina.
Glavni razlog zašto je to tako jeste veliki broj noćnih klubova i kafana koje su pogodno tlo za širenje virusa.

Nadležni i dalje savjetuju da se pridržavamo mjera koje su donesene i da je samo to jedini način kako bi uspjeli stabilizovati virus.