Koristila je samo drvene eksere, ploču i čekić a rezultatom su svi oduševljeni, zaista fenomenalno!

0
25

Ako želite da doprinesete malo izgledu svoga doma onda je ovo baš ono što vam je potrebno. Uz rad i trud te uz našu pomoć možete da zaista napravite jednu divnu kreaciju za vaš dom.

Pored rada i truda su vam potrebne neke stvari kako bi izveli ovaj divni projekat.Potrebno vam je: drvena ploča, mnogo eksera, čekić, konac razne boje koje želite.

Bitno je da izaberete jedan dizajn po kojem želite da radite a onda je vrijeme da se bacite na posao. Napravit ćete osnovni dizajn pa onda obris i nakon toga povezati sve to sa koncima boje koju vi želite.

Remek djela možete napraviti sami kao što ćete pogledati dole na slikama. Možete vidjeti razne dizajne, ne samo na drvenoj ploči nego i na komadu drveta što izgleda fenomenalno.

Na taj način možete napraviti svoj dizajn pa ga zakačiti na zid i svaki dan se ponositi sa njime. Sve što treba da radite jeste da zakucate eksere u ploče i onda motate konac oko njih, to je sav posao.

Pomoću eksera možete napisati svoje ime pa ga uraditi da izgleda kao jedan divan dizajn. Ubacite neke inspirativne tekstove koje želite pa ih onda uradite kao sliku.

Možete vidjeti i sliku slona ali za taj dizajn možete primjetiti da vam treba dosta vremena. Trend je postao veoma poznat u skorije vrijeme a kada vi to stavite u svoj dom, imat ćete samo oduševljenja od ostalih ukućana i svako ko posjeti vaš dom.

Sada ćemo vas ostaviti da pogledate razne dizajne a jedan od njih vam se mora svidjeti.Ako vam se sviđa naš sadržaj, pratite nas svaki dan i pošaljite nam svoje utiske.

Pogledajte galeriju slika: