KONSTRAKTA PROMENILA KOREOGRAFIJU I PUBLIKA JE PALA U TRANS: Srpska umetnica napravila HAOS u Izraelu! Svi vrište zbog nje! VIDEO

0

U Srbiji na Beoviziji, takmičenju za učestvovanje na Evroviziji, pobedila je Ana Đurić Konstrakta sa pesmom “In corpore sano”. Ona je oduševila publiku u Izraelu, gde se održavao veliki koncert predstavnika neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije, u Torinu sledećg meseca.

 

Ona je za ovu priliku promenila kostim i koreografiju koja nije uticala negativno na publiku. Pojavila se u crvenoj haljini, sa belim peškirima koji se neizostavan dio njene pesme. Nakon njene izvedbe svi su ostali paf,ali se još uvek ne zna da li će takav kostim i scenske rekvizite imati na velikoj sceni u Italiji, kada bude takmičenje.

“Napravila bih hor sa svim takmičarima”- odgovorila je Konstrakta, kada su je pitali sa kim bi od ovogodišnjih izvođača snimila duet,nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu. Prethodni događaji “Israel Calling”, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama, te postali neizostavan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.