KONAČNO SE JAVILA I SUPRUGA BRANISLAVA LEČIĆA, NINA RADULOVIĆ- Baš je briga za bivšeg, i evo šta trenutno radi- NJENA MAJKA PORUČUJE- Pročeprkajte malo prošlost te djevojke, I JA ZNAM OVE STVARI (FOTO)

0

Nina Radulović, bivša žena Branislava Lečića kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, je trenutno, kako se saznaje na Kosmaju i izbjegava medije na sve načine te uživa u ljepotama prirode. Ona je imala jednu operaciju u februaru, pa mora da vodi računa o svome zdravlju, a pod nož je morala zbog diskus hernije

Pošto Nina nije željela da daje bilo kakve izjave u vezi slučaja u koji je umiješan njen bivši muž, izjavu je dala njena majka Gorica:: ”Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cijele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zamjeram – ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izvještavaju o ovom događaju. Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri” 

Novinare je interesovalo i kako je Nina, a njena majka je rekla i ovo: ”Nina je odlično, što ne bi bila dobro? Odlično se nosi sa svim, ona poznaje tog čovjeka, ona sve dobro kapira. Mi o tom čovjeku imamo najbolje moguće mišljenje, dok ne saznamo nešto što još uvijek ne znamo i onda ga možda promijenimo. Za sada imamo savršeno mišljenje o Branislavu. U svakoj situaciji u kojoj se našao za sve ove godine koliko ga poznajem”