KONAČNO NEŠTO LIJEPO DA ČUJEMO I OD NJEGA- Bil Gejts otkrio kada će, po njemu, doći do kraja pandemije- OVO JE VEOMA VAŽNO

0

Poznato je da je američki milijarder Bil Gejts u posljednje vrijeme često komentarisao situaciju sa pandemijom korona virusa, pa je često pozivao javnost da se vakciniše i da poštuje mjere zaštite, a sada se opet osvrnuo na sadašnju situaciju te je izjavio da očekuje da se cijeli svijet već ove godine, na jesen, počne polako vraćati u normalu:

” Već na jesen očekujem da će stvari biti daleko normalnije. Bio bih šokiran kada bi u tom trenutku još uvijek postojao veliki broj škola koje sprovode nastavu na daljinu. Još uvijek moramo da poradimo na tome da se u zajednicama sa niskim prihodima poveća stopa prihvatanja vakcine. Nivo vakcinacije je i dalje ispod standarda. Zato moramo da kao primjer pokažemo najpametnije ljude kako primaju vakcinu i potvrđuju da ona djeluje”  

Rekao je i da nikako ne možemo da očekujemo da se preko noći vrati sve na staro, posebno kada je ostatak svijeta, mimo Amerike u pitanju, pa je na kraju i zaključio: ” Ostatak svijeta će možda morati da sačeka i kraj 2022. godine prije nego što dođe do tog nivoa vakcinacije. Nekada je bilo potrebno i do 20 godina da vakcine stignu iz bogatih zemalja do država u razvoju. Dakle, trenutno je stanje bolje, ali ne i dovoljno dobro”