KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

0

Dragana Mirković pored svoje blistave karijere najviše je ponosna na svoju porodicu supruga tonija sa kojim uživa u braku već preo dve decenije, a u kojem je dobila ina Marka i ćerku Manuelu. Ova skladna i srećna porodica svoje gnezdo svila je nadomak Beča, u velelepnm zamku Ebenfurt koji vredi čitavo bogastvo a retke slike unutrašnjosti ove luksuzne nekretnine imali smo prilike da vidimo pred novogodišnje praznike kada je pevačica putem društvenih mreža pokazala savršenu dekoracijju svog zamka.

Tako je ovh dana njen dom sija posebnim sjajem i u njemu vlada posebna atmosfera a da pored svog glamura dvorac odiše toplinom i isijava iskrenom ljubavlju imali smo prilike da se uverimo gledajući fotografije i snimke koje je povodom 55. rođendana ona objavljivala na Instagramu. Među brojnim objavama, među kojima su joj svakako najmilije one upućene od njenih najbližih, jedna je privukla izuzetnu pažnju i otkrila još po koji detalj iz Draganinog raskošnog dvorca. Ostatak čitajte ovde.