KOMŠIJE U ŠOKU! Pogledajte šta je ovaj čovjek u Srbiji natakario na krov: OVO nije moguće!(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

KOMŠIJE U ŠOKU! Pogledajte šta je ovaj čovjek u Srbiji natakario na krov: OVO nije moguće!(FOTO)

I u današnjem člnaku ćemo se baviti interesantnim stvarima koje su zapale za oko svkom ko ih je vidio. Na društvenim mrežama možemo da vidimo vrliki borj stranica koje se bave neobičnim slikama i video snimcima, koji su i više nego interesantni. Gledajući te jako zanimljive i prije svega neobične slike, čovjeku stvarno dođe da se zapita, da li smo mi zapravi iole normalni? Tako smo prije nekoliko dna dostavili fotografiju iz jednog sela iz Srbije, gdje je u dvorištu jednog čovjeka fotografisan bazen na napuhavanje koji je pun vode. Međutim, šta je tu bilo toliko čudno?

Rekli bismo ništa, ukoliko izuzmnemo činjenicu da je na sred bazena parkirao svoj jet ski. Svi mi vrlo dobro zanmo da se on vozi po jezerima ili moru, ali šta je radio u bazenu na napuhavanje, ostaje nam da vidimo. Poslije toga smo imali momka koji je napravio kuču totalno naopako i nako ništa drugo, izazvao je veliku pažnju turista. Unutar kuće se moralo ulaziti pomoću merdevina, jer su se vrata nalazila na saomom vrhu kuće. U današnjem članku se bavimo još jednim arhitektonskih čudom.

U jednom selu u Sremu, fotografisana je ova jako čudna kuća. Kuća ko kuća, ništa posebno, ali da li vi vidite kako je sproveden oluk? On izlazi iz ograđenog dvorišta, tako da se njegov kraj nalazi van ograđenog područja. Šta je htio da postigne sa ovim, ostaje pitanje. Vi nam slobodno šaljite ovakve smiješne fotografije ukoliko ih uočite.

Oglasi – Advertisement