KOMŠIJE OTKRILE- DARKO LAZIĆ U VELIKOM STRAHU- DANIMA NE IZLAZI IZ KUĆE, NE DOZVOLJAVA MARINI DA MRDNE, A SVE ZBOG OVOGA ČOVJEKA- UNAJMIO I TJELOHRANITELJE (FOTO)

0

Kako se priča po njegovom rodnom Brestaču, pjevač Darko Lazić je u velikom strahu i panici otkako je njegovo ime počelo da se spominje u vezi sa Veljkom Belivukom koji se sumnjiči za mnoga ubistva i druga kriminalna djela, a njegova bliska komšinica je otkrila novinarima i ove stvari:

 ” Otkako je Darkovo ime počelo da se dovodi u vezu s imenom Velje Nevolje, stvari u njegovom okruženju su počele da se mijenjaju. Isprva niko od mještana nije viđao ni Darka ni Marinu i malog Alekseja, ali je on odnedavno počeo da se pojavljuje u selu u društvu jednog muškarca”– te je dodala da je pjevač osim lične zaštite unajmio i momke koji paze na njegovu porodicu:

” Jedan momak ide stalno s njim i to je njegovo lični tjelohranitelj, dok su dvojica zadužena da čuvaju njegovu kuću. Lazići uglavnom vreme provode u kući i rijetko kada neko od njih izađe u dvorište. Čak i kada se to desi, ne napuštaju dvorište. Cijelo selo je sada u strahu jer se pribojavaju da se Darko upleo s mafijom. Sada ga ljudi, umjesto da ga prepoznaju po njegovom talentu, povezuju s opasnim ljudima’‘ – kaže komšinica te dodaje kako je sada cijelo selo u strahu od mogućih posljedica i šta bi moglo da se dogodi

Sve je počelo sa time da je Darko doveden u vezi sa Veljom Nevoljom jer je prodao Mercedesa jednom čovjeku koji je blizak sa Belivukom, a Darko je kod Ognjena Amidžića u emisiji, nakon što je dao izjavu u policiji rekao i ovo: ” To su ljudi koje nikada nisam upoznao niti znam te momke niti sam ikakvu saradnju imao sa njima. Neprijatno mi je što me provlače po novinama. Imam veliko poštovanje prema ljudima, iako ih ne znam. Ali, ja sam umjetnik, pjevač, neću da me provlače po glupim kontekstima”