Komšije Miroslava Ilića nemaju baš riječi hvale za njega i suprugu- “STALNO SU NAMRČENI NE VOLIM DA IH SRETNEM U KRAJU”- Posebno ne mogu očima da vide Miroslavovu ženu Gordanu- SAZNALO SE I ZAŠTO (FOTO)

0

Na opštini Palilula, u naselju gdje živi pjevač Miroslav Ilić, komšiluk je svakakav, kao i u svakom dijelu svijeta. I dok mnoge Ilićeve komšije na njegovu karijeru skidaju kapu i kažu da slušaju njegove pjesme, privatno malo ko o njemu ima riječi hvale, posebno kada je njegova žena Gordana u pitanju, a jedan je komšija otkrio kakav je Miroslav u stvari:

” On umije da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmjehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvijek drska, kao da je ona zvijezda, a ne on”. Za Miroslava kažu da je on u tom stanu samo zimi i na jesen, dok čim otopli ide u svoju rodnu kuću u Mrčajevcima. A da ne misle baš svi lijepo o Miroslavu potvrdio je još jedan njegov komšija:

” Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi neka misle šta hoće ”– Veoma brzo je pred novinare stala i sam Miroslavova supruga koja je samo rekla: ‘‘Čujem po kraju da se raspitujete za mene i mog supruga, da pitate za naše zdravlje i evo ja vam sad kažem da smo odličnog zdravlja i dobro” – bijesno je poručila.