Komšije Milana Popovića odlučile da razvežu jezik: Milan je stalno namršten i ljut, i strah nas je i da mu dobar dan poželimo: A tek Severina (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Komšije Milana Popovića odlučile da razvežu jezik: Milan je stalno namršten i ljut, i strah nas je i da mu dobar dan poželimo: A tek Severina (FOTO)

Poznato je da je Severinin bivši muž Milan Popović prije nekoliko dana odlukom suda u Hrvatskoj dobio starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, a novinari su posjetili i Milanove bivše komšije na Vračaru gdje je Popović nekada živio, i kako se čini komšije baš i nemaju neko lijepo mišljenje o Popoviću, a jedna Milanova komšinica je novinarima rekla i ovo:

”Strašno me je pogodila i rastužila vijest da je Severina izgubila starateljstvo nad svojim sinom. I sama sam majka, imam kćerku i unuke, ali osjećanja koja su se u meni probudila kada sam čula da je jedan muškarac razdvojio majku od djeteta, ne mogu da vam opišem. Rasplakala sam se jer me je duboko pogodila ta nepravda”

Očito je da Milan Popović nije ostavio dobar utisak na svoje komšije, pa je ova komšinica novinarima rekla i ovo o cijelom slučaju između Severine i Milana:

”To što jedan sujetan muškarac može da uradi jednoj ženi nigdje nema! Svakom djetetu je mjesto pored majke, a svima je jasno da je Popović iskoristio novac i svoj uticaj u borbi za starateljstvo. Da iole brine o dobrobiti svog djeteta, ne bi ga odvajao od majke s kojom je dijete bilo cijeli svoj život. Inače, Popović je dugo bio vlasnik poznatog kafića u ovom kraju, a ljudi sada pričaju da ga je prodao da bi platio sudu da dobije sina” 

Komšije su i ispričale kako Popovića rjeđe viđaju kako je preselio u Zagreb ali da i dalje u njihovom kraju ima stan i da boravi u njemu kada je u Beogradu. Komšije su još i otkrila da svaki puta kada bi ga vidjele da bi bio nešto nadrdan i ljut, i a je on jednostavno onaj tip čovjeka kojem se plašite reći i Dobar dan, te mnogima nije nikada bilo jasno šta lijepa i vesela žena kao što je Severina vidi u takvom smrknutom čovjeku, a jedan od komšija je rekao i ovo:

”Šetali su ulicom u kojoj je Milan živio i na prvi pogled se vidjelo da su njih dvoje kao nebo i zemlja. Sjećam se da je ona bila nasmijana i srećna, a on namršten i ljut na cijeli svet. Vidjelo se da njihova veza neće dugo potrajati, međutim niko nije mogao da pretpostavi da će se za koju godinu, kao najveći neprijatelji, boriti na sudu do poslednjeg daha” 

Oglasi – Advertisement