Koliko znakovi mogu biti opasni: Škorpion je mješavina ose, pauka, raka i noćne more

0

Ako odlučite da Škorpion bude vaš neprijatelj, bolje je da se više nikada ne pojavite pred njim. On je osoba koja nikada ne oprašta. Ako ga jednom povrijedite, podsjećat će vas na to zauvijek. Natjeraće vas da patite i neće mu biti žao. U više navrata otkrili smo karakterne osobine ličnosti svakog horoskopskog znaka. U većini slučajeva to su vrline koje definišu našu osobnost, naše snage, kako na poslu, tako i u odnosima s našim najmilijima. Međutim, teško je priznati, mi smo ljudi i imamo i negativne strane. Vrijedno ih je znati kako bismo razumjeli na kojem se području trebamo poboljšati i šta ne bismo trebali raditi u odnosima s drugim ljudima. Zbog toga vam danas predstavljamo najmračniju stranu svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovan jednostavno eksplodira ako je provociran. Ako se osjeća ugroženo, zaprijetit će neprijatelju, ali na sreću rijetko reagira na njihove prijetnje. To je metoda zastrašivanja svakoga ko ga naljuti. Može napraviti nesvjesno veliku štetu, u svakom slučaju to nije neko koga želite imati kao neprijatelja. Ima dobru dušu i nikada ne napada bez razloga.

Bik

Bik je jedan od najslađih znakova. Morat ćete se potruditi da ga izazovete. Čak ni kada ga se izazove, ne želi da vas povrijedi. Bik će vas naučiti lekciju ili dvije, indirektno, a da niko ne zna. Kako? Ne možemo to reći jer je njegova bol velika i sve ovisi o situaciji u kojoj se nalazite. No, na primjer, ako vam se nova stolica slomila kad ste sjeli na nju jer nema sve šarafe, to je vjerovatno djelo razjarenog Bika.