Koliko li je tek trošio na nju dok su bili u braku: Mustafa za rođendan poklonio Emini poklon za kojeg je dao bruku para- Pjevačica sat vremena nije mogla da dođe sebi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Koliko li je tek trošio na nju dok su bili u braku: Mustafa za rođendan poklonio Emini poklon za kojeg je dao bruku para- Pjevačica sat vremena nije mogla da dođe sebi (FOTO)

Proteklih par godina su bile veoma burne i zaista turbulentne za popularnu pjevačicu Eminu Jahović, koja je nakon mnogo godina izašla iz braka sa poznatim turskim pjevačem Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina, da bi nakon razvoda, Emina neko vrijeme bila u depresiji, tako da su se ljudi njoj bliski u jednome periodu bilo dobro zabrinuli za njeno zdravlje. Ipak Emina je izašla iz krize, pa čak krenula i u novu ljubavnu avanturi sa turskim milijarderom Sadetinom Sarinom, ali izgleda da na tom polju nije išlo sve kako treba, pa kako sada stvari stoje ta je veza sada stvar prošlosti

Nedavno je Emina proslavila i svoj rođendan, a za tu priliku je od svoga bivšeg muža Mustafe, sa kojim je ostala u dobrim odnosima, dobila poklon, tj. sat jednoga poznatoga brenda koji vrijedi ni manje, ni više nego 45.000 eura. Kako neki izvori kažu, u prvi mah on nije htio da Emini kaže koliko je izdvojio na njen poklon, ali na njeno insistiranje na kraju joj je priznao.

Pjevačica inače nije željela da pravi neku veliku proslavu, a na samome veselju veliko iznenađenje za nju su napravili njeni sinovi koji su joj poklonili jednu pjesmu i cvijeće, a onda je došao na red i Mustafin poklon, ali Emina nije ni slutila koliko je skup taj poklon, a o tome je malo više rekao i izvor blizak pjevačici:

“Emina nije htjela da pravi veliko slavlje za rođendan, već je organizirala večeru za porodicu i prijatelje. Sinovi Jaman i Javuz su je iznenadili tortom i cvijećem, a Mustafa je odriješio kesu. Emina se zaprepastila kad je vidjela da joj je kupio ‘roleks’. Pala mu je u zagrljaj i ljubila ga pred svima nama. Ispitivala ga koliko je platio taj poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao čak 45.000 evra.”

Svi koji su bili na toj zabavi kažu da ni Mustafa, ali ni Emina ne skidaju osmijeh sa lica otkako su se pomirili, a Mustafa se već pohvalio kako će Eminu i sinove uskoro da vodi na jedno luksuzno putovanje u Švicarsku, te da je već rezervirao apartman u jednom od najskupljih hotela na Alpama.

 

Oglasi – Advertisement