KOJI LUDAK: KESIĆ ismijava Vučića – EVO kako predsjednik uči SANDŽAKLIJE koje su STRANE SVIJETA (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

KOJI LUDAK: KESIĆ ismijava Vučića – EVO kako predsjednik uči SANDŽAKLIJE koje su STRANE SVIJETA (VIDEO)

Najpoznatiji političar u regionu je sasvim sigurno predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se najčešće od svih političara pojavljuje u medijima a njegov pomalo dramatičan nastup i govor koji je pun stanki mnoge nervira i ismijavaju njegove nastupe.

Njega ljudi ili vole ili ne podnose a mnogi tvrde da se on održava na vlasti zahvaljujući penzionerima koji ga prosto obožavaju dok mlađe generacije ne mogu da ga smisle. Bilo kako bilo on je ne posljednjim izborima koji su održani u junu mjesecu odnio ubjedljivu pobjedu i niko mu ne može prigovoriti da nije u ekonomskom smislu ojačao državu koja je po rastu BDP-a prva u Evropi.

Jedan od njegovih najvećih i najžešćih kritičara je poznati voditelj Zoran Kesić koji ga kritikuje na jako humorisitičan način koji se ljudima jako sviđa a istina je, slagali se vi sa njegovim mišljenjem ili ne, on to radi maestralno. Kesić u svojoj emisiji koja se zove “24 minute sa Zoranom Kesićem” skoro stalno ismijava vlast u Srbiji a posebno od početka pandemije korona virusa. U zadnjoj emisiji on je odlučio da podsjeti svoje gledaoce na posjetu predsjednika države selu Dolići u kojem se održavala vojna vježba.

Tada se naravno predsjednik sastao sa seljanima i razgovarao sa njima a Kesić je bio oduševljen scenom u kojoj Vučić mještanima objašnjava gdje se nalazi koja strana svijeta. Vučić j epokazivao rukom u kojem se smjeru nalazi Crna Gora a u kojem Tutin, a na to se nadovezao Kesić koji je rekao da na trećoj strani se nalazi Dodik koji juri janje. Kesić je nazvao Vučića tečom koji smara a koji obično sjedi pored tebe na slavi a kako je to sve izgledalo pogledajte u videu.

Oglasi – Advertisement
Popularno