Kobna greška: Tek što je operisana, Ana uradila užasnu stvar i opet završila u bolničkoj postelji- Fanovi van sebe od bijesa (FOTO)

0

Ljekari su Ani Nikolić strogo zabranili konzumiranje alkohola nakon intervencije koju je imala na svome želucu u nastojanju da izgubi kilograme. Ipak, pjevačica nije mogla da dugo izdrži bez svoga poroka, pa joj je toliko pozlilo da je morala da primi infuziju, jer je sve to loše uticalo na njen želudac na kojeg je prije nekog vremena operacijski stavljen prsten, kako bi to pomoglo Ani da smrša.

To je Ani pomoglo da izgubi 45 kilograma, ali je morala uz to da se pridržava i rigoroznih pravila, ali očigledno je da joj je bilo teško da se pridržava tih pravila pa se vratila svome starom poroku, alkoholu, zbog čega joj je bilo ozbiljno ugroženo zdravlje, a rečeno joj je ako ne prestane da pije da su velike mogućnosti da će joj se vratiti kilogrami, te će ispasti da se džabe podvrgla operaciji

Izvor blizak Ani je otkrio kako je Anu operisao poznati hirurg, ali prije toga Ana je pokušavala na sve načine da smrša prirodnim putem, ali pošto je to bilo nemoguće, odlučila se za ovaj zahvat na želucu i jedno vrijeme se držala strogih uputstava kako treba da se ponaša nakon operacije, ali vrlo brzo se vratila starom poroku, alkoholu. Prvih nekoliko dana Ana nije smjela da jede išta osim kašaste hrane, a izdržala je tako oko dva mjeseca, a trebalo je najmanje godinu dana da jede po tom režimu.

Ona ipak nije izdržala godinu, već je nakon dva mjeseca počela da jede masnu hranu, te da pije alkohol pa je na kraju završila na hitnoj i bila je u strahu da je prsten popustio. Na kraju je, nadamo se, shvatila da je greška samo na njoj, a i doktor joj je rekao da mora da ostavi alkohol, ako ne želi da joj se kilogrami vrate.