KO OVDJE KOGA?- DEVIN SADA TUŽI I MIROSLAVA ILIĆA I SVOJU MAJKU MIRJANU- Sin saznao cijelu istinu i TRAŽI PRAVDU NA SUDU (FOTO)

0

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, kao što je poznato, već je godinama na sudu zato što želi da utvrdi da je njen sin Devin biološki nasljednik poznatog pjevača. Ona je sada odlučila da novinarima objasni neke stvari vezane uz samo suđenje, te je otkrila kako je njen sin i nju tužio:

” Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama” – navela je ona na društvenim mrežama.

Mirjana je na ovu svoju izjavu dodala i ove informacije: ” Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dijete odraste, da pomru svjedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svjedoče. No, moj sin i dalje vjeruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobijediti i u Srbiji”