KO JE VIDI, MISLI FOTO-MODEL! LEPA MARIJA IZ ARANĐELOVCA SAMA RADI 16 HEKTARA ZEMLJE Ustaje u 4, pa na traktor i pravac njiva FOTO

0

Da sve nije onako kako izgleda, dokaz je i devojka o kojoj danas pričamo. Radi se o mladoj devojci Mariji iz okoline Aranđelovca, koja je prelepa. Ali ono što je čudno kada čujete, jeste da ona od kako zna za sebe radi na njivi.

Marija je odrasla sa majkom, ocem i dve starije sestre, ali je nažalost morala da preuzme sav posao na sebe kada je bila treći razred srednje škole jer joj je otac preminuo.Naučila je da ore, tanjira, seje, pa čak i da upravlja kombajnom. Ima i vozačku za kamion. Ona sama obrađuje čak 16 hektara zemlje i zna svaki seoski posao.

“Marija živi u jednom od zabukuljskih sela, u Vukosavcima, a za nju sam saznao tokom jednog slučajnog susreta kada mi rekoše da tamo ima jedna Marija koja sama obrađuje 16 hektara zemlje, koja je češće na traktoru nego u kući i koja obožava takozvane „muške poslove”.“, ispričao je pre tri godine  nenad Blagojević u Pričama sa dušom.