Ko je sve na kraju osvojio Škodu Fabiju, a kada je Ognjen Amidžić to saopštio, onda su počeli skakati od sreće

0
35

Miljana Kulić je izbačena iz rijalitija, a to je značilo da je na kraju ona osvojila peto mjesto, dok je cijelo finale za takmičare bilo prilično napeto i svi su jedva čekali da čuju koje će mjesto ko biti. Voditeljka Dušica Jakovljević i voditelj Ognjen Amidžić su krenuli sa pričom da će prije presjeka rezultata svaki takmičar da osvoji Škodu Fabiju, a tačnije da će prvih pet mjesta da osvoje to auto.

Miljana je odmah provozala Škodu čak i prije nego što je došla u studio, dok će pored Miljane to auto dobiti i Luna Đogani, Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Kristina Kija Kockar, a onda je samo ostalo do kraja da se vidi ko će da bude plasiran na kojem mjestu tačno.

Za peto mjesto je nakon toga proglašena Miljana Kulić koja je zbog toga bila sasvim sretna, a poslije nje je na četvrtom mjestu bio čovjek kojem se može prepisati zasluga za sve ove drame koje su se dešavale u Zadrugi, a pod time mislimo na Slobodana Radanović, dok su poslije toga ostala još samo tri mjesta.

Treće mjesto je nakon toga osvojila Teodora Džehverović, a poslije toga su ostale još samo dvije finalistkinje Kija Kockar i Luna Đogani, veliki rivali u rijalitiju. To je bio jedan nevjerovatno napet trenutak kada je na kraju prve sezone ovog rijalitija naravno bila Kija Kockar koja je osvojila 50.000 eura, ali i automobila. Nabitnije od svega je da je ona dokazala koliko je jaka kao žena, a sav ovaj novac nije niti toliko bio bitan.