Ko je ovaj djevojčurak: Džejla Ramović je još prije pet godina učestvovala u Zvezdama Granda i tada je pokojni Šaban Šaulić svojim riječima pokazao da je shvatio kakvo čudo od pjevača ima ispred sebe- Snimka koja osvaja srca (VIDEO)

0
21

Zvezde Granda polako ali sigurno ulaze u svoju laganu završnicu. Već kreće i peti krug takmičenja, ali se pomalo nazire ko bi mogli biti glavni favoriti za samu završnicu i kada se žiri pita ali i kada su publika i gledaoci u pitanju.

Nekako je primjetljivo da se i žiri ali i gledaoci slažu da je možda najveći utisak do sada ostavila Džejla Ramović, koja dolazi iz Bosne i Hercegovine, iz Goražda, kojoj ovo nije prvi puta da učestvuje u Grandu.

Prije toga Džejla je pobijedila u takmičenju Neki novi klinci koje također pripada Grand produkciji, a prije toga Džejla je sa samo 12 godina učestvovala u pravim Zvezdama Granda gdje je napravila veliki uspjeh i tada sa samo 12 godina je došla do 5 ili 6 kruga.

Tada još djevojčica Džejla je sa svojim nastupom i izvedbom pjesme Crno i bijelo od Kaliopi ostavila zaista veliku utisak na članove žirija koji su tada bili u sastavu Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Dragan Stoković Bosanac, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas i svi od reda su imali samo riječi hvale za tada veoma mladu Džejlu i kao da se već tada vidjelo da će za nekoliko godinaDžejla da pravi prava čuda u najnovijim Zvezdama Granda u kojim ai uvijek kritikama sklona Jelena Karleuša ne može da nađe mane kod Džejle.

Posebno je nekako lijepo vidjeti i šta je pokojni Šaban Šaulić imao da kaže za Džejlu kada ju je prvi puta čuo i vidjelo se da je i stari majstor odmah prepoznao talent koji se rijetko viđa .

Sve se to može vidjeti na ovom video snimku kojeg dijelimo sa vama.