Klupko se odmotava: Tijanine prijateljice pokušavaju da “operu” biografiju, brišu fotografije sa njom!

0

Sud BiH je juče starleti Tijana Maskimović poznatijoj pod nadimkom Tijana Ajfon, odredio jednomjesečni pritvor, međutim dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu.
Kako saznajemo, ostalim osumnjičenima izrečena je mjera zabrane.


Međutim, tu noćnoj mori nije još kraj. Tijanine prijateljice iz “ovog posla” zabrinule su se nakon ove presude pa su pokušale na sve moguće načine da operu svoju biografiju druženja sa starletom.
To su uglavnom veoma atraktivne djevojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli a koja nije štedjela ni dinara.


Došle su u Beograda bez ičega, ali sa starletom u poslu su mnogo napredovale te im se život promijenila preko noći.
Za noć su zarađivela do 300 eura, međutim kada su ugradile silikone njihova cijena se povećala.
Tijana je uspjela da razradi taj posao, a one su bile poslušne te bile su spremne na sve i svašto samo zarad egzistencije.
Sada mnoge zarađuju i do 600 eura za noć, hvale se skupim automobilima i stvarima koje teško i jedna normalna djevojka može sebi da priušti.
Zar vam to odmah nije sumnjivo?

A ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate djevojke koje viđamo vrlo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet.
Sada su one odjednom počele da pljuju o Tijani i žele da izbrišu historiju druženja su sa njom.
Sada je nazivaju „glupačom“ i „kokoškom“, kao i to da je bila veoma lakovjerna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, sada su pobrisale u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji te slučaj ne bi dobio novi rasplet.