Kineska doktorica koja se bori protiv korono virusa postala pravi hit na društvenim mrežama: Njeno lice je preslatko, ali svi ostanu u čudu kada vide njeno tijelo (FOTO)

0

U zadnjih nekoliko sedmica u centru pažnje medija i javnosti svijeta je Kina i njena borba protiv širenja korono virusa, tako da su svi pogledu uprti prema Kini gdje se vodi i najveća borba protiv epidemije. Međutim, iako je situacija veoma ozbiljna, i u takvim situacijama postoje ljudi koji žele sve to da iskoriste za nekih svojih pet minuta slave.

Tako su mediji u Kini pronašli jednu mladu Kineskinju koja je inače po zanimanju doktorica i koja i sama aktivno učestvuje u borbi protiv epidemije, ali koja je posebno neobična zbog svoga nesvakidašnjeg izgleda, a povodom stanja u Kini i sama se oglasila na društvenim mrežama:

“Dajemo sve od sebe u liječenju i prevenciji. Doktori su prva linija odbrane. Trudim se iz petinih žila da pomognem u zaustavljanju epidemije”, napisala je ova doktorica koja se zove Juan Herong, a uz objavu je stavila i fotografiju na kojoj je svoje lijepo lice prekrila zaštitnom maskom.

Ova doktorica, osim poslom voli da se bavi i fitnesom, i obožava društvene mreže, pa je zbog svoga izgleda postala prava senzacija na internetu i trenutno je prati oko 350 hiljada ljudi, a kada pogledate neke njene fotografije, sve će vam biti mnogo jasnije.

Sve prvo privlači njeno zaista preslatko lice, ali kada vide ostatak njenoga tijela, uvidi se pravo tijelo bodybuilderke koja je intenzivno posvećena svakodnevnom treniranju. Ujedno, ona stalno objavljuje svoje fotografije iz teretane, a ponekad se tu nađe i neka njena fotografija u kupaćem kostimu, i na taj način propagira sebe, ali i sport kojim se bavi