Kilogrami nestaju kao čudom: Svako jutro stavite samo jednu kašikicu ove smjese u svoju jutarnju kafu i gledajte kao vam se salo topi (RECEPT)

0

U ovome tekstu ćemo pričati o jednom od najvećih zdravstvenih problema današnjice a to je pretilost. Dosta ljudi ne mogu ni započeti svoj dan a kamoli zamsliti dan bez kafe. Neko voli jake kafe, neko crne, neko s mlijekom, ovisi od osobe do osobe. Sada se sigurno pitate kakve veze ima kafa sa skidanjem kilograma ali vjerujte da ima, Dnas vam donosimo jedan recept od kojeg se vaš metabolizam ubraza i automatski mršavite, tako da možete imati neke koristi od te kafe koju pijete svako jutro.

Na ovaj način trebate piti kafu pet dana u sedmici, ali vikendom preskačite ovu metodu. Nakon dva mjeseca biste trebali vidjeti rezultate. Potrebno vam je pola šoljice meda, kašika cimeta , kako i pola kašike kokosovog ulja. Priprema je jednostavana, sve sastojke pomiješajte u jednu teglicu koju ćete prije uporabe prvo da držite na nekom tamnijem mjestu, npr špajzu, a nakon tri dana ćete početi svaki dan stavljati po jednu kašiku smjese u kafu.