Kija sada ima najluđu frizuru: Ošišala se skroz kratko, a odlijepit ćete na njenu novu boju kose

0
98

Iako se u posljednje vrijeme malo više piše o novoj sezoni Zadruge i o novim učesnicima koji bi trebali da zabavljaju gledaoce sljedećih devet mjeseci, ipak nisu zaboravljeni ni neki stari učesnici, a posebno nije zaboravljena pobjednica prve sezone Zadruge Kristina Kija Kockar. Kao što je poznato, Kija je poslije Zadruge krenula u pjevačke vode, već je snimila jednu pjesmu koja je postala hit, a uveliko radi na svojoj drugoj pjesmi koja će premijerno biti izvedena na početku emitovanja druge sezone Zadruge.

Pa je uz sve to Kija odlučila i da malo eksperimentiše sa svojom kosom i sa svojim izgledom.

Pa se tako baš ovih dana Kija dala u veliko sređivanje svoje kose, ofarbala se i ošišala, a zbog muzičke karijere sve se više trudi da potpuno promijeni svoj izgled . Kockareva je promenila stil odevanja, krenula jače da se šminka, a frizuru je krenula da mijenja na svakih nekoliko nedjelja.

Njena poslednja transformacija je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama jer joj kosa sada izgleda nesvakidašnje, najviše zbog boje koja je sada siva, sa nijansama plave.

Kockareva je takođe svoju dugu kosu isjekla, tj. skratila, najpre na paž frizuru, a onda još koji centimetar.

Sada je Kijina kosa dosta kraća, a ako joj padne na pamet da još malo skraćuje, dobit će skroz dječački izgled, što možda, barem kada je Kija u pitanju to i ne bi bilo toliko loše.

Sve u svemu, sada čekamo premijerno izvođenje njene nove pjesme na Zadrugi 2. pa da vidimo u kakvom će se stajlingu i sa kakvom frizurom tamo pojaviti.