Kija potpisala papire za razvod braka: Reakcija Slobe će vas zalediti, a on je skovao drugačije planove

0
8

Pjevač Slobodan Radanović je u skorije vrijeme imao svoj prvi nastup poslije rijalitija Zadruga. Taj nastup je bio u Njemačkoj, a kada bi sudili prema njegovim objavama na društvenim mrežama, sljedeći nastup mu treba biti u Švicarskoj. Ipak, on je u međuvremenu saznao da je Kija Kockar potpisala papire za razvod braka i tada je ostao pravo zaleđen.

– Ja zaista nigdje nisam čuo da je ona potpisala papire za razvod braka. Ukoliko je to tačno, onda ću ja biti dobar i izaći ću joj u susret pa ću uraditi totalno istu stvar. Žao mi je što smo mi došli do toga da imamo takav odnos i uvijek se zapitam zbog čega je sve ovo moralo da se desi. Zaista postoji žal i krivica za sve, ali možda je ipak to najpametnije ovako. Moramo obaviti svakako jedan dobar razgovor kada se vidimo i nađemo neki zajednički jezik, a ukoliko se ne nađemo, tada je najbolje da se cijela ova situacija završi kako bi to svi željeli, sa razvodom, govorio je Sloba.

– Moram priznati da sam se u skorije vrijeme čuo i sa Lunom, a ja sam je pitao kako se to ona osjeća i da li se vratila u normalu od kako je izašla iz rijalitija. Vidim da je Kristina sasvim super, a vidim i da se Luna vratila u normalno stanje. Moram priznati da je njoj bilo jako teško poslije ovog svega, ali je bitno da se i ona vraća u normalnu djevojku, otkrio je pjevač Sloba. Kija je htjela razvod prije nešto što je izašla iz Zadruge, ali joj je advokat rekao da je bolje da ona malo sačeka kako bi dobro razmislila o svemu.