Kija Kockar ima elegantan stan: Ovako je ona izgledala prije nego što je upoznala Slobu Radanovića (Foto)

0
95

Mnogo burnih stvari se desilo između Kije Kockar i njenog supruga Slobe Radanovića, te smo gledali razne nervne slomove koje je ona doživjela zbog svih stvari koje su se desile u njenom privatnom životu. Kristina Kija Kockar se odlučila povući na jedan period, ali ona sada ima na umu da ponovo osvoji Slobu. Kija i Sloba su u skorije vrijeme obilježili svoju prvu godišnjicu braka, dok iza sebe već imaju vezu koja ja duga čak pet godina.

Sve od kako je nastao taj ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe i same Kije, onda je interesovanje javnosti za Kiju poraslo nevjerovatnom brzinom, dok ona niti sama nije znala koliku će slavu dobiti samo zbog učešća u rijalitiju. Poznato nam je da je Sloba pored toga što je oženjen odlučio upustiti u ljubavnu aferu kao i vezu sa Lunom Đogani, dok su se gledaoci podijelili na one koji su stali na stranu veze sa Lunom i one koji su stali na stranu Kije.

U to vrijeme se desilo mnogo toga u životu Kije Kockar. Kada je ušla u rijaliti, onda je Kija uspjela da zaiteresuje publiku s time da je na svojoj strani imala Andriju, a onda se i u jednom periodu pravila kao da je Sloba nikako ne zanima. U jedno vrijeme je ona izgubila svoga oca Miloša, dok je njegovu sahranu pratila bukvalno cijela nacija.

Ekipa jedne emisije je odlučila posjetiti Kristinin stan koji se nalazi u Zrenjaninu, te ih je u taj stan uvela njena majka Nadica. Sloba i Kija su svoju godišnjicu braka poslavili sami gdje su bili u hotelu uz skupu večerui vino. Za tu priliku su oni iskoristili da se podsjete divnih trenutaka koji su se desili tokom njihove veze, a poslije svega su otišli na spavanje dok je Sloba legao pored svoje supruge.