Bivša supruga Slobe Radanovića skrenula je pažnju na njen zamamni dekolte, zategnuti stomak i zgodne noge, a na Instagramu je dobila izliv komplimenata od obožavalaca koji su tvrdili da nikada nije izgledala zapanjujuće. Kristina Kija Kockar, pobednička takmičarka rijalitija “Zadruge 1” u Srbiji, krenula je na neverovatno putovanje koje ju je odvelo sve od rodnog kraja do prostrane i raznolike zemlje Sjedinjenih Američkih Država.

 

Naime, Kija Kockar je prisustvovala živahnom muzičkom festivalu, odlučivši se za neograničeniji i slobodniji pristup. Bivša supruga Slobe Radanovića pohvalila se svojim bujnim dekolteom, zategnutim stomakom i zgodnim nogama, izazivajući pažnju i komplimente brojnih korisnika Instagrama koji nisu mogli a da ne priznaju da je izgledala zapanjujuće nego ikada ranije.

Kao harizmatične i uticajne ličnosti, Kijin odlazak ostavio je prazninu u srcima njenih fanova. Međutim, oni i dalje stoje uz nju, nudeći nepokolebljivu podršku i ohrabrenje tokom ovog transformativnog perioda. Ogromna privrženost i divljenje koji se slijevaju sa svih strana interneta istinski su primjer duboke veze koju je Kija gajila sa svojom publikom. Kija Kockar, ugledna ličnost iz Srbije, nedavno je dospela na naslovne strane kada je odlučila da napusti popularni rijaliti SerbiaPrintscreen. Iako je njen odlazak šokirao mnoge fanove i pratioce, takođe je izazvao izliv divljenja i podrške od strane njenih vernih fanova.

 

Podsjetimo na trenutak nedavni incident sa Kiom, koji je izazvao značajnu pažnju zbog Radanovićevog priznanja o njegovoj nevjeri. – Uvek dodaju da sam moralan i da varam suprugu. Pa, to nije ono što oni zapravo rade. Uvijek su nekako otkrivali da su njihovi grijesi bili mali u odnosu na moje, a ja sam se pokajao za svoje grijehe. Potpuno sam se promenio i to je verovatno jedini greh u mom životu, rekao je tada Radanović u emisiji Ekskluzivno.

Preporučujemo