Kija kao prava kraljica dočekana na žurki Zadruge, a onda se srela sa Slobom (Video)

0
88

Sada kada je sve gotovo što se tiče Zadruge, onda moramo priznati da ljude još više zanima šta će se dešavati poslije rijalitija u njihovom privatnom životu, dok je ovo tek početak. Poslije intervjua u studio je pobjednica Zadruge Kija Kockar došla na žurku u društvu voditeljke Dušice Jakovljević. Tamo možemo jednostavno reći da je Kija dočekana kao prava kraljica koja je ponosno pozirala na fotkama. U videu koji se nalazi ispod možete da pogledate kako je to Kija dočekana na žurku, a sigurni smo da ćete se barem malo oduševiti.

https://www.dailymotion.com/video/x6mfxn3#tab_embed

Kao što sami možete pogledati na fotografijama, izgledala je zaista divno, a njen doček je bio još zanimljiviji. Zaista je zablistala, dok se na toj žurki srela ubrzo sa Slobom Radanovićem, njenim zakonitim mužem, s kojim je također malo pozirala. Vidi se još uvijek među njima ta strast koja ne može tek tako olako nestati. Poslije su uhvaćeni i kako malo pričaju, a možda su to bile neke ozbiljne teme.

Supružnici su se sreli sa prvim čovjekom televizije koja je zadužena za cijelo snimanje Zadruge, a koji se zove Željko Mitrović. Ubrzo su se s njim uputili u neke teme za razgovor. Kako saznajemo, Željko je čovjek koji bi mnogo volio da se Sloba i Kija pomire, a radi toga ih je i pokušavao malo zbližiti na toj žurki. Pored videa iznad što ste mogli pogledati, možete pogledati i ovaj video u kojem se vidi kako Željko pokušava malo da zbliži Slobu i Kiju, te podsjeti ih na njihovu ljubav.

https://www.dailymotion.com/video/x6mfym4#tab_embed