Kćerka Zdravka Čolića je pravo razmaženo derište. On joj je pružio sve u životu, ali bezobrazna starleta u obuci ga muze do golih gaća – kada čujete šta radi, ispovraćat ćete svoje kosti – Kreacije Portal
Uncategorized

Kćerka Zdravka Čolića je pravo razmaženo derište. On joj je pružio sve u životu, ali bezobrazna starleta u obuci ga muze do golih gaća – kada čujete šta radi, ispovraćat ćete svoje kosti

Kćerka pjevača Zdravka Čolića te starleta u obuci, Una Čolić, nedavno je proslavila i svoj 18. rođendan. Ona je u javnosti postala poznata kao nasljednica jednog od najpoznatijih pjevača na Balkanu.


Javnost se još više zainteresovala za nju kada su isplivale neke masne vijesti o njoj, kao naprimjer da ima svog privatnog šofera, pa da redovno boravi u luksuznim restoranima i hotelima.

Nedavno je išla i na zabavu u inostranstvu, a gdje je uslov bio nošenje kostima.
Naime, ova se obukla kao vrag, kostim koji joj definitivno pokazuje karakter.
Bila je obučena u crno a imala je rogove na glavi, naravno ni vražji repić tu nije mogao izostati, a o šminki da i ne pričamo.

Una je nedavno zavrišila i privatnu srednju školu (pitamo se kako – učenjem ili zavođenjem hmmm), a na jesen je čak upisala i fakultet (pogađate – naravno privatni).
Inače i sin poznatog pjevača Bobana Rajovića, Andrija jedan je od njenih najboljih prijatelja upravo iz te privatne škole.
Prije toga, Una je išla u osnovnu školu na košutnjaku a tu istu sada pohađa i njena mlađa sestra Lara, koja je inače na dobrom putu da postane ista kao i njena starija sestra.
Jadni Čola joj dopušta aposlutno sve jer on želi da njegova kćerka uživa u životu. Naravno nije ni Lara ništa puno bolja, ona čak ima još veći potencijal.

Oglasi – Advertisement