KĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI PRAVA JE LJEPOTICA!- Nikada nije voljela moj posao i na sve to gleda sa gađenjem- NIKO NE MOŽE DA POVJERUJE ČIME SE NJENA KĆERKA BAVI (FOTO)

0

Poznato je da mnoga djeca poznatih i javnih ličnosti, često kada odrastu krenu stopama svojih roditelja, posebno kada su pjevači ili glumci u pitanju. Ipak, takva nije Nikoleta Banjac koja je kćerka pjevačice Vesne Vukelić Vendi koja je u nekoliko navrata isticala da se baš i ne ponosi poslom kojim se bavi njena majka, te da ona sama ne bi to ni u snu radila

Inače, Nikoleta je teniski sudija i student je i to veoma dobar na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a Vendi je isto priznala da njena kćerka baš nikada nije izrazila želju da bude dijelom šou biznisa:

“Nikada nije htjela da bude ispred kamera. Ona je vrlo ozbiljan tip, do te mjere da je preozbiljna. Ja sam njen sadržaj pratila od malih nogu, od rođenja, i za sve to vrijeme nikad nisam došla na ideju da je poguram da se bavi estradom, niti je ona to pitala”,

Vendi je još i ovo rekla o svojoj kćerci: “Ona je čovjek koji se bavi naukom, odličan je đak, među najboljima, ako ne i najbolja. Nju je uvijek ispunjavao rad na sebi, učenje i širenje sopstvenih potencijala. Ovo čime se ja bavim je za nju hobi, razbribriga, nešto što nije konkretno produktivno, nešto čime neko može da se bavi samo određeno vreme jer ozbiljni ljudi ne mogu da se bave neozbiljnim stvarima”