Kćerka vesne Vukelić je NAJLJEPŠA SRPKINJA! Toliko je zgodna, da muškarci ne mogu SMIRITI GUTU U PANTOLAMA: Bavi se NEVJEROVATNIM poslom(FOTO) – Kreacije Portal
Magazin

Kćerka vesne Vukelić je NAJLJEPŠA SRPKINJA! Toliko je zgodna, da muškarci ne mogu SMIRITI GUTU U PANTOLAMA: Bavi se NEVJEROVATNIM poslom(FOTO)

Vjerujemo da nema osobe koja ne zna ko je Vesna Vukelić Vendi, a mlađa generacija je zna iz učešća u rijalitijima.
Učešćem u rijalitijima nije pobrala mnogo simpatija i većina ljudi je nije voljelo, što zbog njenog britkog jezika i što se stalno svađala sa ljudima.

Ono što rijetko ko zna jeste da je ona danas jaklo popularna TV osoba koja je udata za bivšeg fudbalera Branimira Banjca sa kojim ima prelijepu kćerku Nikoletu.

Ako ste se ikada pitali ako izgleda njena kćekra, evo vam odgovora.
Nikoletina Banjac jednostavno nije mogla da pobjegne od medija, pa su mediji istražili malo nje profil na društvenim mrežama Istagramu, pa su skoro ispod svake fotografije pronašli mnoštvo komentara koji su skoro svi bili pozitivni jer je ona izuzetno lijepa djevojka.

Ona za divno čudo nije krenula majčinim stipama, nego od malih nogu igra tenis i danas je poznata kao jako dobar i cinjenjeni teniski sudija, a pored toga je student ekonomskog fakulteta

Koja su vaša mišljenja o njoj?

Oglasi – Advertisement