Kćerka Sinana Sakića popljuvala najboljeg prijatelja svoga oca: Ljuba Aličić je pedofil koji puni šabačke mahale i mome ocu nije ni do koljena (FOTO)

0

Samo je jedna rečenica bila dovoljna da krene novi rat na estradi, a ovoga puta je u pitanju rat između pjevača Ljube Aličića i kćerke pokojnoga pjevača Sinana Sakića. Sve je krenulo sa tvitom Sergeja Trifunovića u kojem je glumac napisao kako je čuo od Ljube Aličića kako je Sinan uništio Džeja Ramadanovskog, a nakon toga se pojavio i intervju Ljube Aličića u kojem je sve to potvrdio, i objasnio kako je i Siinana i Džeja uništila droga, a sve je to naravno pogodilo Sinanovu kćerku Đulkicu Sakić koja je u razgovoru sa novinarima rekla ove stvari:

”Moj otac je bio balkanska zvijezda, mogao je svačiju pjesmu da otpjeva, ali njegovu niko nikad nije mogao, pogotovo ne Ljuba, koji je cijeli život bio ljubomoran na rad mog oca! Punio je hale, stadione, kad god je to poželio, a Ljuba je punio šabačku mahalu kod Lile i okolne komšijske kuće! Zvijezda nikad nije bio! Sinan je institucija za njega, bio i biće u njegovih narednih milion života! Moj otac sve što je radio, radio je javno, nikad ništa nije krio, ali se nikad nije zabavljao i spavao s maloljetnicama! U prevodu, nije bio pedofil! Moj otac nikad nije morao da pljuje i gazi po mrtvima da bi dobio medijski prostor, ali miš je izašao iz rupe, dao izjavu i sad može da se vrati u mišju rupicu iz koje je izmilio”

Sinanova kćerka je još i dodala da je Ljuba loš čovjek te da njenom ocu  nije ni do koljena, te da je jadno i bijedno što si je dao za pravo da pljuje po njenome ocu. Poslije svega su novinari kontaktirali i Ljubu Aličića koji je bio neprijatno iznenađen riječima Sinanove kćerke, te je novinarima rekao da on nikada nije ništa loše rekao za Sinana i da su njih dvojica bili veliki prijatelji, i da je on Sinana veoma poštovao. Dodao je i da je vjerojatno neko izvrnuo neke njegove riječi, te da Đulkica nije trebala da povjeruje u sve to i da je trebala da prvo pita njega da li je izjavio tako nešto, i da je bezobrazluk što sada na ovakav način priča o njemu.