Kćerka poznatog para će uskoro postati dječak: Već je krenula ići na terapije

0
44

Mala Šajlo je već od ranog djetinjstva imala neku potrebu da nosi odjeću koja je inače namijenjena za dječake. Ovih dana su mediji počeli prenositi da su već krenule pripreme za njenu promjenu spola. Ona je napunila 11. godina i nakon toga rođendana ju je njena majka odvela kod stručnjaka koji joj je krenuo davati hormonsku terapiju. Uz neko savjetovanje bi joj to trebalo pomoći da postane dječak.

Angelina Jolie, njena majka govori da kod njene kćerke Šajlo to nije bila tek neka faza koju mnoga djeca imaju tokom odrastanja pa zahtjevaju da ih se zove muškim imenima, ili da iz šale oblače mušku odjeću, nego ona zna da je to nešto što se mora uraditi jer će tek tada biti sretna.

Mala Šajlo je već od ranijih dana svoga djetinjstva imala neke sklonosti prema muškim igračkama, ali je i njeneo ponašanje bilo kao kod dječaka, dok je muška odjeća bila jedina stvar koju je ona htjela da nosi. Sve ostalo ju nije zanimalo jer je bukvalno htjela da bude dječak iako joj priroda nije takva.

Njenoj majci Angelini Jolie nije niti toliko teško pala ova odluka njene kćerke jer sve to što ona želi je da njena djeca budu samo sretna. Šajlo je zaista uzbuđena jer će ona napokon imati taj život kojeg je oduvijek htjela imati, dok njen otac poznati glumac Brad Pitt nije još ništa rekao povodom ove situacije. Mi mislimo da to nije prirodno i da je to nešto što nikako nije za djecu, a nije niti nešto što bi njena majka trebala odlučivati zbog toga što je ona još mlada.