Kćerka poznatog folk pjevača i učesnika rijalitija nije prošla dalje u Zvezdama Granda: Niko nije znao da je ona njegova, a sada se oglasio i pjevač i rekao šta misli o žiriju (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Kćerka poznatog folk pjevača i učesnika rijalitija nije prošla dalje u Zvezdama Granda: Niko nije znao da je ona njegova, a sada se oglasio i pjevač i rekao šta misli o žiriju (FOTO)

Svi oni koji prate popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda znaju da je ovo takmičenje u ovoj sezoni već ušlo u svoj drugi krug, kada sve postaje mnogo zanimljivije i kada svi oni takmičari koji su prošli prvi krug u drugome krugu pokazuju šta su uspjeli za prilično kratko vrijeme da nauče od svojih mentora i koliki su napredak ili nazadovanje napravili za to vrijeme. Tako je bilo i protekloga vikenda, kad su mnogi imali priliku da vide mnogo zanimljivih stvari.

Pa se tako žiriju predstavila i takmičarka Marina Panić, ali žiri nije znao da je ona kćerka poznatog folk pjevača Dragana Krstića Crnog. Marina na njenu žalost nije prošla dalje jer nije dobila dovoljan broj glasova, a li se medijima javio njen otac koji je rekao kako ništa ne zamjera žiriju zbog toga na koji su način komentirali njegovu kćerku i što joj nisu dali dovoljan broj glasova da bi otišla u sljedeći krug:

” Ne zamjeram žiriju ništa. Vjerujem da je trema uzrok lošijeg nastupa, što je žiri i zaključio. Na žalost, ispala je, a zaslužila je da prođe dalje” – rekao je Crni novinarima o nastupu svoje kćerke. Na pitanje novinara zbog čega se njegova nasljednica nije do sada pojavljivala u medijima ili na ovakvim takmičenjima, Crni je rekao kako ona živi već neko vrijeme van Srbije i da je to najveći razlog zašto se do sada nije pojavljivala u Zvezdama Granda i sličnim emisijama. Možda u nekim idućim sezonama bude imala više sreće ili bude pokazala svoje prave mogućnosti, ko zna.

 

Oglasi – Advertisement
Popularno