KASIRKA BAKI SVAKOG JUTRA UMESTO KUSURA VRAĆALA ŽVAKE! Baka ih sakupljala i odnela posle mesec dana: Imala jedan ZAHTEV ZA KASIRKU

0

Objavljeni sadrzaj na nasoj stranici o raznim trikovima kasira, prodavaca po pijacama cak i konobara u kaficima, kako nas cesto potkradaju ovoga puta izazvao je gust komentara nasih cestih citalaca a i potrosaca.

U marketima cesto nailazimo na razne popuste, akcije, snizenja i rasprodaje, koji nas uvijek privuku da kupimo i ono sto nam nekad i ne treba.

Kupovina vikendom, puna kolica i kupac u zurbi idealna su metara kasirki koji na svaki moguci nacin vrebaju priliku da nas osiromase na kasi na nacin da nam naplate cak i nesto sto uopste nije bilo u nasim kolicima..

Iz udruženja za zaštitu potrošača upozoravaju da kasiri nisu jedini, te da se raznim trikovima potkradanja služe i prodavci na pijaci, ali i konobari u restoranima i kafićima.

U nastavku vam donosimo nekoliko komentara nasih potrosaca koji su imali bas ta slicna iskustva sa kasirkama ili prodovacima po pijacama:

– Meni se u Somboru u velikom marketu desilo prilikom velike kupovine da kada sam došla kući i gledala račun videla cigarete od 300 dinara koje nisam uzela – napisala je jedna čitateljka u komentaru, dok u drugom stoji:

– Najviše kradu kusur na velikim novčanicama od 2.000 i 5.000 dinara, i zato ih izbegavam.

Jedan čitalac je pak napisao da račune obavezno proverava čim se odmakne od kase.

– Na pijacu odavno ne ide zbog potkradanja na vagi – piše u jednom od komentara.

Ipak naš tekst je naveo jednu čitateljku da se priseti jednog događaja, kako ona kaže, bio davno, ali je istinit.

– Svako jutro jedna baka je išla u istu trgovinu po namirnice. Svaki put, umesto sitnog kusura, kasirka je davala baki – žvaku. Posle mesec dana, baka je odnela prodavačici žvake i tražila da joj vrati novac – piše u komentaru.