Karleuša užia u luksuznoj vili od 5 miliona evra, a čekajte samo da vidite, gde živi Duškova majka: ORONULA KUĆA, A PORED NJE KOKOŠINJAC – SVE JE ZAPUŠTENO! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najkontroverznijih pevačica na našoj estradi, koja je nazvana divom, a često i medijska tema, zbog svog ponašanja i stava koji je bez dlake na jeziku. Ona žustro odgovara svima koji krenu u napad te itekako zna da uzvrati. Široke nardone mase je vole zbog toga ali naravno, neki je upravo iz istog tog razloga i ne vole.

Ono što moramo da kažemo, kako je ona dugo u braku sa Duškom i da oni imaju dvoje dece, ali imali smo prilike kroz sve ove godine da pratimo kako mediji pišu svašta o njima i njihovom odnosu, ali niti jedna tema ih do sada nije uspela razdvojiti, oni su ostali zajedno i jači nego ikada. S obzirom da znamo u kakvom bogastvu živi Jelena ekipa je posetila rodno mesto njenog muža Duška Tošića u blizini Zrenjanina, selo zvano Orlovat. Ekpa je mogla da vidi kokošinjac, te staru ogradu, a izjavu bilokakve vrste Duškova majka nije htela da daje. Ona živi u vili, a svekrva ovde, sramota, pisali su ljudi.