Karleuša u provodu sa drugim muškarcem: Jelena batalila Duška, a on joj se sveti na drugom kraju grada! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Karleuša u provodu sa drugim muškarcem: Jelena batalila Duška, a on joj se sveti na drugom kraju grada! (FOTO)

Već duže vrijeme se špekuliše u javnosti o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića te veliki broj ljudi tvrdi da u njemu baš i ne cvjetaju ruže i da im se uskoro sprema kraj, posebno nakon čitave afere koja je pogodila fudbalski svijet kada je Jelena dovedena u vezu sa nekadašnjim bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješem koji je u javnosti objavio njihove prepiske. Duško Tošić najčešće nije u Beogradu, ali u vrijeme izolacije zbog haranja pandemije korona virusa došao je i još uvijek se tu nalazi, ali njega i Jelenu zajedno u skorije vrijeme nismo vidjeli, bilo da se radi o njihoim profilma na društvenim mrežama ili u javnosti.

To su odmah primjetili njihovi fanovi, jer je Duško uvijek pratio Jelenu na svim njenim bitnijim dešavanjima kada je i sam u Beogradu, što je u skorijem periodu izostavljeno. Iako se o njihovom razvodu pisalo nekoliko puta, Jelena tvrdi kako to ništa nije tačno i da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu, a vrlo dobro se zna da jelena ne želi da se ponovo razvede pogotovo sada ka da je u braku sa Duškom dobil i dvije kćerke, jer je i sama odrastala kao dijete razdvojenih roditelja i ne želi da njena djeca prolaze kroz isto.

Međutim, želje su jedno a mogućnosti su drugo, pa je tako zabilježeno da je Jelena prije dvije noći viđena u društvu svog prijatelja i PR-a Zorana Birtaševića, a jedno vrijeme im je društvo pravila i Milica Pavlović. To se moglo vidjeti iz fotografije koju je objavio i sam Zoran na svom Instagram profilu, dok je Duško Tošić u isto vrijeme postavio fotografiju iz jednog prepunog kluba u kojem se provodio sa svojim društvom.

Oglasi – Advertisement