KARLEUŠA SE HVALI LUKSUZOM, A EVO GDJE ŽIVI DUŠKOVA MAJKA: Ovdje je on odrastao, KAD VIDITE KUĆU OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI! (FOTO)

0

Fudbaler Duško Tošić nije uvijek imao lagodan život kao sada. Iako se Diva nerijetko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi , ali Duškjovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat i dalje vrlo skromno , a čini se da snajku to i ne potresa previše.

Kuća u kojoj je Duško rođen i gdje je proveo svoje djetinstvo je malaje mala , a tu i dalje žive njegovi roditelji. Mala trošna kuća smještena je na samom kraju ulice nadomak pruge , a iza nje nalazi se ograđeni dio dvorišta koji je ustvari kokošinjac.

Poznato je već da je Duško nedavno pored svih vila koje posjeduje , kupio i luksuzan stan od 100 kvadrata u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save. Fudbaler nije žalio para za ovaj stan , a kako mediji doznaju platio ga je čak 300.000 eura. Kako doznajemo Jelena redovno obilazi Duškove roditelje i po riječima tamošnjih komšija ona je skroz prirodna osoba , koja se svima javi. Čak i kada njena djeca dođu u posjetu baki i djedu , obavezno pozovu i drugu djecu iz tog naselja da se druže s njima.